Vælg den rigtige Huawei telefon til dit behov

0
1053

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu har Huawei telefonen efterhånden været og finde på det danske marked i en lille håndfuld år, og det kan vidst godt siges at have været en succes. I første halvdel af år 2017 solgte Huawei 70% flere telefoner, end de gjorde i samme periode sidste år. Dette hænger i høj grad sammen med, at de blevet kåret som den bedste androidtelefon i år 2016. Huawei adskiller sig fra de øvrige smartphones ved ofte at være en hel del billigere end deres konkurrenter på trods af deres gode kvalitet. Ligesom mange andre smartphoneproducenter lancerer Huawei flere telefoner årligt, hvoraf en af dem er deres flagskib, imens de andre er billigere og mindre udgaver. Hvilken Huawei man vælger afhænger selvfølgelig af ens behov, og hvor mange penge man ønsker at bruge. Læs mere her.

Huawei P8 Lite

P8 serien er efterhånden 2 år gammel, men det var også de telefoner som var med til at få android ind på det danske marked for alvor. Ligesom med resten af P serien så udkom der både en P8 og en P8 lite udgave, hvor lite udgaven er den lidt mindre og lidt billigere udgave. Hvis man ønsker en billig og ganske udmærket telefon som dækker de helt basale behov, så er Huawei P8 lite et rigtigt godt valg.

Huawei P9

Før Huawei P10 så var P9 telefonen Huaweis primære telefon på markedet, og den dag i dag er det stadigvæk en rigtig god kraftfuld telefon som kan konkurrere med de fleste andre smartphones på markedet. Fordelen ved at købe den nu er, at den nu er blevet en hel del billigere efter Huaweis lancering af deres P10 model.

Huawei P10

Huawei P10 er deres nyeste skud på stammen, og det er meningen at den skal kunne konkurrere med Iphones mega hypede Iphone X. Forskellen mellem P10 modellen og den nyeste Iphone og Samsung er, at Huawei stadig ikke kræver vanvittige summer for deres telefoner. Til sammenligning koster Huaweis P10 omkring 2000 kroner mindre end den mindste Iphone X.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here