Overvåg hjemmet direkte via telefonen

0
332

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De moderne overvågningskameraer er nemme at sætte op, og du kan overvåge hjemmet direkte via en app på din telefon. Se her, hvordan du finder det rigtige overvågningskamera.

Dit overvågningskamera skal placeres i eller udenfor din bolig. Det begynder at filme, så snart der registreres en bevægelse indenfor det område, hvor kameraet filmer. Du får en varsel på din telefon direkte via en app, så du kan se optagelserne med det samme og kontakte politiet.

Hvor skal overvågningskameraet monteres?

Det anbefales, at du monterer dit overvågningskamera ved din hoved- eller bagdør, på et vindue eller ved vinduer, som ikke peger ud mod gaden. De fleste indbrud sker via hoveddøren, hvorfor du med fordel kan placere det her.

Du bør installere kameraet mindst 3 meter over jorden, da det gør det vanskeligt for indbrudstyven at afmontere det. Samtidig kan du med fordel montere det et sted, hvor det er synligt, så det kan fungere afskrækkende på ubudne gæster.

Indbrud i redskabsskuret

Hvis du har dyrt værktøj i dit skur, kan du med fordel installere et kamera her også. Et skur er normalvis lettere at bryde ind i end et hjem, hvorfor det samtidig kan være en fordel at sikre dit skur på anden vis, så det bliver mere vanskeligt at bryde ind i.

Et redskabsskur i metal, som fås her, kan være en god løsning på dit problem. Husk dog alligevel et overvågningskamera, hvis du vil være på den sikre side. Du kan godt montere to kameraer, som fungerer med den samme app.

Hvad gør jeg med internet?

Et overvågningskamera, der skal tale sammen med en app på din telefon, er afhængigt af at kunne blive koblet på internettet. Det betyder, at du skal sikre dig, at kameraet er koblet på en fungerende wifi-forbindelse, hvis du vil være sikker på, at det fungerer, som det skal.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here