Nu kommer Samsungs nye topmodel

0
463

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sydkoreanske Samsung er klar med deres nye serie af topmodeller, der kommer i handlen i Danmark inden for ganske kort tid. De er forsat med navnet Galaxy, og er nu nået til Galaxy S20, og der er tale om lidt af et monster. Det er i hvert fald med rette, hvis man har høje forventnigner til dem.

Samsung Galaxy S20 Ultra, som er den absolutte topmodel, kommer nemlig til at skulle sig ud fra konkurrenterne på mange punkter. Der var mange der spærrede øjnene lidt op, da Apples nyeste iPhone kom med tre kameraer på bagsiden – Samsung Galaxy S20 Ultra har fem !!! Tilsammen kan disse give intet mindre end 100 gange optisk zoom, hvilket er det vildeste der findes på markedet. Hovedkameraet er på intet mindre end 108 megapixel. Så udover at man kan zoome ind på de mest afsindige ting, så kan man også optage i 8K.

Skærmen på en Galaxy S20 Ultra er også et kapitel for sig. Hele 6,7 tommer, hvilke er deres største til dato. Den har 2K skærmopløsning med Dynamic AMOLED. Opdateringsfrekvensen er på 120Hz. Sagt med danske ord betyder det, at den opdateres intet mindre end 120 gange i sekundet.

Man kunne godt fristes til at tro, at dette lynhurtigt ville sluge batteriet, men da det er udstyret med intet mindre end 5.000 mAh, burde der ikke være nogen problemer med at slå konkurrenterne. Det er til sammenligning omkring 2000 mere end den nyeste iPhone, og det samme som man finder i en iPad mini.

Kraftfuld bliver den også med en 2,8 Ghz otte-kernet processor med 16Ggb ram. Der er 128 eller 512 Gb hukommelse, hvilket som altid kan udvides med micro-SD. Endelig kommer der også til at være en 5G antenne.

Vi glæder os i hvert fald til at se de helt rigtige dybdegående anmeldelser af bæstet. Find dem hvor du plejer at finde dine test & bedømmelser af smartphones

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here