Mange kritikere af iPhone X

0
954
er iphone x så god

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Apples helt store flagskib iPhone 10, der også går under navnet iPhone X, lever ikke helt op til brugernes forventninger. Apple har valgt at udgive telefonen i en 64GB version og en 256 version. 265 versionen koster 10.249 kr, hvilket er den højste pris for en iPhone til dato. Butikker som Power og Elgiganten har allerede telefonen med rabat, så hvis du stadig er interesseret i telefonen, efter du har læst vores anmeldelse, kan du sammenligne priser og tilbud på iPhone X her.  Flere kritikkere mener at prisen på er helt ved siden af, taget i betragtning hvad konkurrenterne tilbyder. Vi har taget et kig på iPhone X, og giver vores anmeldelse af telefonen i denne artiklen. Læs med her.

Ingen hjemknap og FaceID?

Apples iPhone har generelt altid fået stor roser for deres intuitive brugerflade, og generelt store roser for brugervenligheden. Både den yngre og ældre del at befolkningen, har altid beskrevet iPhones som “let at finde ud af”. Det er den stadig, med med det nye FaceID og ingen hjemknap, er der en del som brugerne skal vende sig til.

F.eks. hvis du vil have kontrolcenteret frem, skal du swipe fra højre hjørne af telefonen og ned, og ligeledes når programmer skal lukkes, swiper du oppefra og ned. Det er helt sikkert en udfordring som brugerne skal vænne sig til.

Holder designet?

iPhone X ligner ikke de andre mobiler, der er på markedet, men det er ikke nødvendigvis ikke positivt. Skærmen ligner noget, der gerne vil have den naturlige og usynlige afslutning også kaldet infinity edge, men det er ikke tilfældet. Her er en sort ramme rundt om skærmen, hvilket er ret upraktisk. Især der, hvor kameraet er placeret.

iPhone X er uden tvivl en spændende telefon, men har også sine begrænsninger. Taget prisen i betragtning, findes der mange andre telefoner, som er mindst ligeså gode.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here