Kan jeg bruge uoriginale blækpatroner i min printer?

0
448

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal købe nye blækpatroner til din printer, har du grundlæggende to muligheder – du kan investere i originale eller uoriginale. Men hvilken løsning skal du vælge?

De fleste kontorer har en printer, der bliver brugt flittigt. Det er langt fra de fleste, der har en derhjemme, men måske har du? Uanset hvad, så vil du opleve, at du skal investere i blækpatroner, hvis du har en printer.

Du kan vælge mellem de originale og de uoriginale, og dit valg bør afhænge af forskellige faktorer. Er du i tvivl, får du hjælp til at vælge rigtigt herunder.

Hvad er en uoriginal blækpatron?

En uoriginal blækpatron er en blækpatron, der ikke er skabt af den producent, der har lavet printeren. Hvis din printer eksempelvis er af mærket HP, så er de originale blækpatroner også produceret af HP.

Uoriginale blækpatroner er billigere

Den måde, printer-producenterne tjener deres penge, er ikke ved at sælge printere. Det er ved at sælge blækpatronerne efterfølgende. Derfor vil de originale blækpatroner typisk være dyrere end de uoriginale, selvom de i visse tilfælde kan være lige gode.

Garantien kan ryge, hvis du vælger en uoriginal blækpatron

Selvom det kan være fristende at købe uoriginale blækpatroner, så skal du være opmærksom på, at din garanti kan ryge, hvis du gør det. Det skyldes, at printer-producenten ikke kan stille en garanti til rådighed, hvis ikke du anvender de patroner, de selv har produceret.

Det bør dog ikke afholde dig fra at gøre det alligevel. Typisk vil du kunne finde blækpatroner, der er mindst lige så gode som de originale, hvis du vælger at investere i nogle fra en ukendt producent.

Ofte er det en skræmmekampagne, at garantien ryger, fordi du så vil fristes til at købe de originale, som koster mere. Hvis du har en dyr printer, bør du dog overveje at holde dig til originalerne, da det kan være dyrt, hvis der sker noget med din printer.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here