5G netværk skaber nye muligheder for alternative arbejdssteder

0
1471
5g netværker skaber arbejds muligheder

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kampen om telefon og internet markedet er enormt og telegiganterne forsøger hele tiden at erhverve kunder til sig  Huawei forsøger for alvor at gøre Danmark til det perfekt land for fremtidens avancerede netværksteknologi så som 5G teknologi, hvilket giver mulighed for hurtigt internet alle steder. Det er Jason Lan, som netop har sat sig i direktørstolen for Huawei mobil afdeling i Danmark, som forsøger at få dette tiltag igennem. I januar sidste år gennemførte den kinesiske telegigant sammen med TDC den første danske 5G-test, hvor de kunne prale med en download hastighed på over 70 gb i sekundet. Det er 1000 gange hurtigere end gennemsnitlig daglig hastighed og dermed den hurtigste målte hastighed i Europa. Det vil i fremtiden kunne ændre den måde vi arbejder på, da internettet vil være lige hurtig hvor end man befinder sig i danmark.

Fremtiden ser fornuftigt ud

Det er ikke inde for de nærmeste par år vi ser løsningen og vi danske kan få glæde af 5G. Ifølge Huawei-direktøren tegner det til, at man i 2018 finder frem til fælles internationale standarder, og så kan det formentlig blive rullet ud omkring 2020. Det kinesiske selskab satser på at blive global frontløber og har foreløbig investeret mere end 600 mio. dollar i udvikling af 5G-netværk. På baggrund af dette samarbejde føler Telenor sig nødsaget til at følge med i udviklingen og et Telenor 5G mobilnet vil måske følge trop.

Skal vi passe på?

Forsvarets Efterretningstjeneste advarede mod at lukke Huawei ind som teleleverandør i Danmark, i en meget omtalt rapport, hvilket kan sætte en stopper for det hele. Her gik der rygter om at Huawei havde tætte forbindelser til Kinas kommunistiske parti, og var finanseret derigennem. Jason Lan har flere gange stået på mål for disse påstande og er  træt, af at skal forsvare sit firma gang på gang. I en udtalelse til medierne siger han “Jeg vil sige det sådan, at Huawei servicerer en tredjedel af verdens befolkning og arbejder med teleselskaber i mere end 170 lande. Så jeg håber og tror, at den mistanke, der har været rettet mod os, snart er et overstået kapitel. Jeg mærker den i hvert fald ikke længere i mit daglige arbejde,” understreger Jason Lan.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here